Van alle markten thuis... ook die van jou! Waar brood is, zijn wij! Of je nu een hotel, een broodjeszaak, een restaurant of een fastfoodrestaurant hebt: wij kennen de uitdagingen en zoeken een passende oplossing! Mocht je meer informatie wensen of vragen hebben, neem dan zeker contact op.

Broodjeszaken

Is het ook jouw grootste uitdaging om je te onderscheiden van de concurrent? Gepersonaliseerde aanbevelingen van nieuwe producten en leuke promo's kunnen je daarbij helpen. Daarnaast zijn korte afbaktijden en productfunctionaliteiten als 'langer vers' vast voor jou van belang. We helpen je graag een breed assortiment aan te bieden met gemaksoplossingen als 'ontdooien en gebruiken'. Advies nodig over het afbakken van producten of het verbeteren van je sales? Wij staan voor je klaar!

Restaurants & brasserieën

Als chef bij een restaurant of een brasserie kies je je producten met zorg. In elk gerecht dat de keuken verlaat moet de gast jouw eigen signatuur kunnen herkennen. Brood zal lang niet in al je gerechten de hoofdrol spelen, maar is een belangrijke bijzaak. We helpen je dan ook graag die producten te kiezen die jouw gerechten aanvullen. Een vertegenwoordiger van ons salesteam komt graag bij je op bezoek om je wensen te bespreken en onze producten te laten proeven.

Fastfoodrestaurants

Bij onafhankelijke fastfoodrestaurants is het belangrijk kosten te beperken en winst te maximaliseren. Veel tijd om te wachten hebben je klanten niet: snelheid is dus geboden! We helpen je graag kostenefficiënt te blijven en kunnen je ondersteunen bij het vinden of opleiden van goed personeel en het leveren of huren van goede keukenapparatuur. Onze grossiers kunnen meerdere keren per week flexibel leveren en bieden bovendien diverse service-levels en aanbevelingen. 

Hotels

Het ontbijt is dé manier om je te onderscheiden en de gasttevredenheid te verhogen. Of je nu een klein hotel runt dat graag flexibel inkoopt of onderdeel bent van een hotelketen die standaardformules hanteert: wij bieden advies op maat. We ondersteunen je door trainingen voor je personeel te verzorgen en indien gewenst producten te adviseren met gelijke baktijden. Daarnaast helpen we je graag je buffet te optimaliseren en verspilling te minimaliseren.

Grossiers

Onze eindklanten tevreden stellen zonder grossiers, lukt niet. Hoe goed een product ook is. Enkel dankzij grossiers belanden onze producten tot bij onze duizenden eindklanten! Een goede samenwerking is daarom heel belangrijk. We zetten in op goede relaties met jullie vertegenwoordigers. Ook organiseren we graag bake-off sessies aan de Academy om jullie team en eindklanten te trainen. Win-win!

Catering

Time is money. Dat geldt ook voor jou als cateraar. Eten moet uitnodigend, vers en smaakvol zijn, maar ook gemakkelijk om voor te bereiden. Wanneer snelheid en gemak cruciaal zijn, kun je vertrouwen op de volledig afgebakken Quick 'n Easy oplossingen van Pastridor. Of kies voor producten die maar kort afgebakken hoeven te worden.

Tankstations

Bake-off brood is in tankstations onmisbaar. Ze kunnen tegenwoordig zelfs de strijd aan met broodjes van de bakker om de hoek! De rol van de bakery is in de afgelopen jaren veranderd. Klanten zijn kritischer en willen een beleving. We helpen je o.a. door assortimentskeuzes te adviseren, recepten te creëren en medewerkers te trainen om het brood op de juiste manier af te bakken. 

Retail

Lantmännen Unibake werkt samen met diverse retailers in de Benelux en ver daarbuiten. Zo zijn enkele van de grootste retailers in Engeland, Duitsland, Spanje en Scandinavië klant van onze bakkerijen. Wij zijn op internationaal vlak hierdoor één van de grootste aanbieders van bake-off oplossingen aan retailers. Onze schaalgrootte, innovatiekracht, jarenlange ervaring en passie zijn hierin onze kracht.