• In 1985 bracht Pastridor voor het eerst afbakcroissants op de Belgische markt. 
  • In 2006 wordt Pastridor overgenomen door de Zweedse groep Lantmännen Unibake.
  • Op 17 juni 2015 brandt de bakkerij in Londerzeel volledig uit.
  • Nog geen jaar later zijn de eerste stenen van de nieuwe bakkerij gelegd.
  • Eind 2017 ontvangt deze bakkerij de prestigieuze 'Factory of the Future' award
  • In 2022 ondergaat Pastridor een succesvolle herlancering met een nieuwe visuele stijl, waarvan het logo en de doos de meest zichtbare zijn.
  • Sinds jaren zijn we de nummer 1 in België als het gaat om stokbrood in broodjeszaken.
  • Vandaag de dag is Pastridor ons foodservice-merk.
  • Onze brood-, fastfoodproducten en viennoiserie vind je terug onder het merk Pastridor. Danish Pastry en hartige snacks vind je terug onder het merk Schulstad.

Krachtig door eenvoud

Brood bakken, we zijn er simpelweg goed in. En we hebben er een enorme passie voor. De liefde voor eten, het leven en het ambacht zijn gevoed door onze Belgische roots. Exact zoals Belgisch bier, maken wij ons brood met schijnbaar simpele, maar zeer kwalitatieve ingrediënten en verfijnde rituelen. Smaakvol en krachtig door haar eenvoud. Van (stok)broden tot hamburger buns.

Zorgzaam, puur en duurzaam

Inmiddels onderdeel van de Scandinavische boeren coöperatie Lantmännen Unibake, heeft onze persoonlijkheid een extra dimensie gekregen. Een dimensie van eerlijkheid, puurheid en zorg en respect voor elkaar en de natuur. Van veld tot vork. Deze unieke combinatie van Belgische en Scandinavische culturen en eigenschappen is uitgegroeid tot een eenvoudige, maar zeer belangrijke belofte aan onze foodservice klanten: Pastridor. Simply Good.

Onze merkbelofte

Het team van Pastridor streeft ernaar food professionals te inspireren om succesvol en creatief te zijn door hun professionele leven een klein beetje gemakkelijker te maken en tegelijkertijd goed te zijn voor mens en planeet. Dit geven we dagelijks betekenis door alles wat we doen te toetsen aan 3 merkpilaren:

1. Simply good for people & planet
2. Simply good for your business
3. Simply good for your kitchen & menu

Simply good. For people & planet

Onze ambitie gaat verder dan brood bakken. Met ons assortiment willen we jou inspireren en samen iedere dag een stapje zetten. Het samen beter, gezonder en slimmer doen. Voor jou, jouw gasten en de planeet. Voor nu en voor later. 

Simply good. For your business

Bij Pastridor weten we wat er speelt in de foodservice branche. Met simpele oplossingen van de juiste prijs/kwaliteit, toegankelijke online tips inspireren we je graag. Zo kunnen we samen jouw business laten groeien.

Simply good. For your kitchen & menu

Tijd en goed personeel is schaars in de keuken. Daardoor heb je minder gelegenheid om te doen wat je het liefste doet: verrassende gerechten maken. Pastridor helpt je slim en creatief te werken met recepten, tips en makkelijke en snel af te bakken producten. Vers gebakken en daarna diepgevroren. Zodat je altijd vers brood serveert. Zonder gedoe en met mimimale waste.